Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 21, 2015

Seronoknya Auni Bersekolah





ni pic 1st day sekolah rsanya.... wahhh anak dara sorg ni di kelilingi pakwe2...
nampak happy sgt dia....



bile tgk gmbr yg cikgu bagi ni .... terkejut mak nak.....
hamboiiii peluk2 pakwe plak dia.... pastu kelas dia nmpk mcm lelaki je ni... bila tnya cikgu.. katanya auni xnak join cikgu lain kecuali cikgu nisa dia jer.... 



haaa ni la cikgu nisa dia.... manja tul dgn cikgu... x boleh cikgu hilang mesti nangis mencari...








aktiviti menampal ...



yang ni mendeco kuih donut....
lepas tu kena makan ye anak-anak....


kakak auni seronok g sekolah....
lega mama & papa bile kakak happy.... xde la risau2







yang ni lak kena lipat baju masing2....
blajar elok2 ye kakak... nnti leh tolong mama kat umah pulak ye...




kali ni kena buat aktiiti luar....
belajar siram pokok bunga... sian kakak .. ni la 1st time dia siram pokok....
hehehhe sbb rumah xde tanah.... rumah ku bersilingkan lantai rumah orang dan berlantaikan siling rumah org..... xde tmpat nak bercucuk tanam....







tukar angin...
belajar kat luar kelas... xde la boring sgt diorg ni kan....


sepanjang bersekolah 3mggu ni... auni mmg happy tiap kali nk g sekolah... 
smpai sabtu ahad pun nangis2 nak g sekolah.... penah sekali tu... sbtu minggu pertama sekolah... dia punya la beria nak g sekolah sampai demam2..... 







3 comments:

mummy_ayu said...

wah..seronoknya dia ke sekolah. sampai time cuti pun nak sekolah..bagus tul..belajar rajin2 yer sayang!!

SiTi said...

insyaallah mummy.....

tiap pagi dia bgun mesti xcited nak g sekolah...

SSulieana said...

comelnya dia...sama pulak nama anak kita